"Landet Lagom" (där du aldrig får försvara dig själv, din familj eller din egendom)...

Hovrättens dom i Rödebyfallet

Ännu en gång har sveriges rättsväsende visat att det alltid är förövaren, inte offret, som har rätten på sin sida.

"spontant känns det rätt så bra för familjen att de fick fastslaget att mannen hade uppsåt att döda deras barn."

F*ck you överbetalda advokatsvin!!! Det som skulle fastslagits är att era kräk till avkommor hade trakasserat, förföljt och hotat den här mannen och hans familj under en längre tid. Det som borde fastslagits är att era misslyckade aborter till barn klev in på en annan persons privata mark, hotade att slå ihjäl honom och hans familj och sen fick de smaka på sin egen medicin. Tough luck! Vart var ni föräldrar nånstans när era barn gjorde allt det här?! Ska ni straffa någon så kan ni ju se till er själva först. För att citera tv-kändisen Jesse James "Why don´t you just shoot yourself?".

Och till er som upprörs över hur man kan "mörda" en människa utan att få en påföljd. Mord och självförsvar är två olika saker. Tex. om gänget slagit ihjäl någon av familjemedlemmarna. Det hade varit mord. När pappan sköt ungarna som hotade familjen? Det är självförsvar så det bara stänker om det!

Skit. Ner. Er.

Frågar ni mig skulle karln haft medalj och fått skadestånd från ungjävlarnas föräldrar till tids ände och sen några veckor till. Inte blivit skadeståndsskyldig. Så. Jävla. Sjukt. 

Hade det här hänt i "de frias land" skulle han fått miljardskadestånd av ungjävlarnas föräldrar för all skit som deras ouppfostrade kräk hittade på innan ödesnatten när de slutligen fick lönen för vad de hade jobbat ihop till helt själva.

Men nu är vi inte där, vi befinner oss i "Landet Lagom" där du aldrig får höja ett finger för att försvara varken dig själv, din familj eller din egendom.

Om du ändå skulle känna för att, medelst en välriktad spark över knät, stoppa snubben som du tagit på bar gärning med att sno din bilstereo ska du tänka om en extra gång. I "Landet Lagom" blir du mest troligt dömd för misshandel och får betala tio gånger så mycket som stereon är värd i skadestånd till tjuven. Låt honom ta skiten istället och köp en ny. Skulle det irritera dig att bjussa på en ny stereo varannan månad kan du ju alltid knyta näven i fickan.
För det får du faktiskt fortfarande göra även i "Landet Lagom".

Skulle det sen inträffa att en osnuten slyngel hotar dig med en kniv och hotar att döda dig om han inte får dina pengar och värdesaker så skall du aldrig, aldrig, överväga att slå honom medvetslös med din attacheväska och sen ringa polisen.
För i "Landet Lagom" blir du isf. antagligen dömd för både grov misshandel, resande av livsfarligt vapen och dråpförsök. De små värden du kan tänkas bli av med kommer te sig som fikapengar jämfört med dina dagsböter som kommer hamna nånstans i samma liga som Nigerias statsskuld. Så bjud rånaren på det.
För i "Landet Lagom" är det så mycket enklare och framförallt  billigare.

Och om, Gud förbjude, du och din familj skulle bli hotade till livet och trakasserade av ett gäng under en längre tid som slutligen tränger sig in på din gård och hotar att döda dig, dina barn och din fru med tillhyggen så skall du under inga som helst omständigheter hämta ditt gevär och skjuta kräken som de hundar de är. Ge hellre geväret till gänget så de kan skjuta er istället. För det är mycket snabbare och smärtfriare att skjutas än att bli misshandlad till döds med tillhyggen. Så få inga dumma idéer om att skydda din familj, det kommer bara slå tillbaka på dig själv i slutändan. 
För i "Landet Lagom" är ditt hem inte din borg.
Och i "Landet Lagom" kan inga jurister stava till s j ä l v  f ö r s v a r.
I "Landet Lagom" är ditt liv inget värt jämfört med den som uppsåtligen vill förstöra det för dig.
I "Landet Lagom" är offret alltid rättslöst... 


Det existerar inte ord som till fullo beskriver hur mycket jag föraktar Hovrättens ledamöter just nu. Må de alla drabbas av akut pungbrock, tarmvred och hornhinneavlossning inom en snar framtid...

Kommentarer
Postat av: Josefine

Amen.

2008-11-21 @ 17:34:00
URL: http://tureson.blogg.se/
Postat av: Kusin Josefin

Ja visst fan blir man arg! Här trakasserar de hans handikappade son och HAN får betala skadestånd. Han borde stämma dem...!

Morr!

2008-12-04 @ 01:40:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0