Förrädare är de allihopa.

Återigen får man skämmas. Denna gång över våra fackliga organisationer som säljer ut sina medlemmar på löpande band för att "hjälpa till att mildra krisen" som det så fint heter.

Det hela tog ju bra fart när mitt gamla fack IF-Metall med super-quislingen Stefan Löfven i spetsen sålde ut oss till kapitalet genom att, utan nån som helst omröstning bland medlemmarna eller ens de lokala klubbarna, gå med på att vi kunde sänka våra löner med 20%. 20%!!!
Och inte fick de nåt löfte om att det isf. skulle stoppa fler stora varsel, nej! De gick bara med på att sänka våra löner "för att vara med och ta ett ansvar för krisen".

Förrädare är vad jag kallar dem och jag tar inte såna i hand, jag spottar på deras skor.

Som om inte det vore nog så har nu direktören för Älvsbyhus fått sin vilja igenom tack vare regelrätta Maffiametoder och Benny Östman från GS-facket står bakom det hela och applåderar glatt som den förrädare han är.

Det är tragiskt att vi ska behöva uppleva sånt här på 2000-talet. Det är över 100 år sedan de dåvarande fackligt aktiva kämpade på liv och död för att få till en drägligare situation för dåtidens knegare men dagens högt uppsatta fackliga representanter spelar golf med kapitalet och dricker fin-whiskey med direktörerna ute i Stockholms skärgård istället för att stå vid en bandpress på ett betonggolv så de har glömt bort varför de en gång blev valda dit de är idag.

Och det är fult. Fult och vidrigt att se på. Kanske behöver vi få tillbaka såna skalder som Fred Åkerström eller Dan Berglund innan han blev mjuk och övergav Marx och Lenins lära så våra fackliga representanter kunde lyssna och få upp ögonen igen.

Se det här som mitt öppna brev till Stefan Löfven, Benny Östman och alla andra förrädare. Jag hoppas ni alla drabbas av arbetsplatsolyckor på arbetsplatser som Älvsbyhus och detta till ackompangemang av nedanstående Dan Berglund-visor från tiden när han fortfarande var ung och arg. 
Kommentarer
Postat av: mamma

önska inte någon död och olycka.Jag tycker faktiskt det var rätt med att sänka lönen-alla borde göra det. Jag tycker det visar att arbetarklassen är den ledande klassen, dvs den enda grupp som är redo att ta ansvar i ett svårt läge.Vår regering gör ju absolut ingenting och skyller på att politiken inget kan göra-SCHVAMMEL. Borgarna VILL inte använda politikens möjligheter, de vill höja sina egna löner(som de gjorde nyss med mellan 2- och 3000 kronor i månaden)och sänka sina kompisars skatter. De vill inte ta ansvar i någon kris.De enda som betett sig vuxet är IF-metall. Det är ju revolutionärt att våga gå emot hela tidsandan och Mammons makt genom att sänka lönen. Det är radikalt och alldeles otippat. Jag tycker du borde tänka om där. Ingen av oss är offer, genom att gå tvärtemot samhället i övrigt, visar vi att vi tar eget ansvar över våra egna liv och vi kan inte köpas för pengar.

2009-06-29 @ 23:22:32
Postat av: mamma

Dessutom går det helt i linje med Guds rike-det enda riktigt annorlunda sättet att leva och det enda autentiska som kommer att bestå, typ alltid!

2009-06-29 @ 23:23:59
Postat av: mamma

läs detta så du förstår hur viktig just du är!

0601_archive.html" rel="nofollow">http://lokaltidningsbesvikelse.blogspot.com/20090601_archive.html lägg särskilt märke till det avslutande citatet!

2009-08-04 @ 12:42:56
Postat av: mamma

kolla länken:http://kiruna.cc/artiklar/jobb/nytt-bra-jobb-i-kiruna

2009-08-18 @ 19:28:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0